PART-15) Ccc Exam Mock Test In English

A lot of students are looking for ‘Ccc Exam Mock Test In English‘, but you have got the practice test of CCC easily. Let’s finish the Ccc Mock Test In English now.

Hello Dear!

hello-dear-Testji
  • You will also be given a chance to solve 100 questions in the ‘Ccc Exam Mock Test In English 15′ organized by us.
  • You will be given 1.30 hours as usual to do Ccc Practice Test In English, you can also skip any question.
Ccc Exam Mock Test In English 15
Ccc Exam Mock Test In English 15

Before starting the test, make sure that you have enough time to do this test or not, because you will not be able to finish the incomplete Ccc Exam Mock Test In English.

Q. 1. Which bank was issued by Rupay Card?
a) RBI
b) NPCI
c) SBI
d) None

Ans: b)

Q. 2. Which of the following malware programs does the work of locking and controlling the system?
a) Ransomware
b) Tarzan horse
b) time bomb
d) none of these

Ans: a)

Q. 3. When was NIC established?
a) 1975
b) 1985
c) 1976
d) 1977

Ans: c)

Q. 4. Which of the following is not an example of a sensor?
a) Smoke Sensor
b) Water Quality Sensor
c) Temperature Sensor
d) ICT Sensor

Ans: d)

Q. 5. What is OLX?
a) Social networking site
b) E-commerce site
c) Escan
d) none of these

Ans: b)

Q. 6. The cViGIL App was developed by
a) Election Commission of India
b) Ministry of Information Technology
c) Ministry of Railways
d) Income Tax Department

Ans: a)

Q. 7. If a crime related to cyber crime has been committed, to whom is it related?
a) network security
b) Bank Security
c) Money Security
d) Cyber ​​Security

Ans: d)

Q. 8. Which of the following onlinement is not done in LibreOffice Impress?
a) Right
b) Left
c) Center
d) Justify

Ans: d)

Q. 9. What type of storage does a hard disk come under?
a) Non-volatile memory
b) volatile memory
c) Primary memory
d. All of the above

Ans: a)

Q.10. Which shortcut key will be used to reduce the font size in Office Writer?
a) Ctrl + _
b) Ctrl + <
c) Ctrl + (
d) Ctrl + [

Ans: d)

Q. 11. Which of the following documents appears blurred behind the text?
a) background
b) water mark
c) Front land
d) image

Ans: b)

Q. 12. What is the impact on our environment through digital payments?
a) pollution is decreasing
b) Avoiding cutting of trees
c) Saving money
d. All of the above

Ans: d)

Q. 13. What is Duck Duck Go?
a) web browser
b) search engine
c) software
d) instant messaging

Ans: b)

Q. 14. How many digits are there in MMID?
a) 10
b) 11
c) 15
d) None

Ans: d)

Q.15. What is the minimum font size in LibreOffice Writer?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4

Ans: b)

Q.16. What is the shortcut key to copy files from one folder to another?
a) Shift + C
b) Alt + C
c) Ctrl + C
d) None

Ans: c)

Q. 17. Which of the following functions is used to perform spelling checks?
a) F1
b) F3
c) F7
d) F8

Ans: c)

Q. 18. When was Ubantu launched?
a) 2004
b) 2005
c) 2006
d) 2007

Ans: a)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top