PART-14) Ccc Mock Test English

Do you want to give ‘Ccc Mock Test English‘?, You are at right place. We bring special online test for CCC students.

Hello Dear!

hello-dear-Testji
  • You will also be given a chance to solve 100 questions in the Ccc Mock Test English 14′ organized by us.
  • You will be given 1.30 hours as usual to do Ccc Practice Test In English, you can also skip any question.
Ccc Mock Test English 14
Ccc Mock Test English 14

Before starting the test, make sure that you have enough time to do this test or not, because you will not be able to finish the incomplete Ccc Mock Test English.

Q. 1. Which shortcut key is used to minimize the window opened on the screen?
a) Windows + D
b) Windows + M
c) Ctrl + D
d) None

Ans: b)

Q. 2. How many digit is the CVV number of American Express Card?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4

Ans: d)

Q. 3. Which of the following OS is not based on Linux?
a) Ubantu
b) Redhat
c) BSD
d) Santo

Ans: c)

Q. 4. How many sheets are available by default in LibreOffice spreadsheet?
a) 1
b) 3
c) 2
d) 4

Ans: a)

Q. 5. How many digits is the IFSC code?
a) 10
b) 11
c) 12
d) 13

Ans: b)

Q. 6. Who is used to write e-mail?
a) Compose
b) draft
c) Inbox
d) Outbox

Ans: a)

Q. 7. IP address consists of …… parts?
a) 2
b) 3
c) 4
d) 5

Ans: c)

Q. 8. Which of the following can be used to name files and folders in Windows?
a)?
b) *
c) “
d):

Ans: d)

Q. 9. Which term is used to compare the processing speed of different computer systems?
a) MIPS
b) CFPS
c) MPG
d) EFPS

Ans: a)

Q. 10. Which of the following icons can be locked by clicking on the computer?
a) User icon
b) restart icon
c) task view icon
d) People icon

Ans: a)

Q. 11. What is meant by CD-RW?
a) Read only
b) Write only
c) Read and write
d) Read write again write

Ans: d)

Q. 12. How many digits are found in IFS {International Financial System}?
a) 9
b) 10
c) 11
d) 12

Ans: a)

Q. 13. UPI has been developed by
a) RBI
b) IMPS
c) NPCI
d) None
Ans: c)

Q. 14. Which of the following is email client software?
a) Outlook
b) Google
c) Opera
d) None

Ans: a)

Q.15. Which of the following sound files can be added to LibreOffice Impress?
a) .Wav
b) .Dat
c) .drv
d) .Log

Ans: a)

Q.16. What is the name of the protocol used in sending?
a) POP3
b) POP2
c) IMAP
d) SMTP

Ans: d)

Q. 17. What is the maximum size of a file to be attached in Outlook?
a) 50 MB
b) 30 MB
c) 25 MB
d) 20 MB

Ans: d)

Q. 18. Which shortcut key to press Justify will be pressed?
a) Ctrl + J
b) Ctrl + N
c) Ctrl + R
d) Ctrl + L

Ans: a)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top