PART-8) Ccc Mock Test In English

Do you want to give ‘Ccc Mock Test In English‘?, You are at right place. We bring special online test for CCC students.

Hello Dear!

hello-dear-Testji
  • You will also be given a chance to solve 100 questions in the Ccc Mock Test In English 8′ organized by us.
  • You will be given 1.30 hours as usual to do Ccc Practice Test In English, you can also skip any question.
Ccc Mock Test In English 8
Ccc Mock Test In English 8

Before starting the test, make sure that you have enough time to do this test or not, because you will not be able to finish the incomplete Ccc Mock Test In English.

Q. 1. There can be two different music extensions.
a) wab and avi
b) jpeg and jpg
c) jpg and gif
d) None

Ans: a)

Q. 2. What is the shortcut key to open a new tab in the browser?
a) Ctrl + T
b) Ctrl + N
c) Shift + N
d) Ctrl + M

Ans: a)

Q. 3. What is the example of connecting consumers with consumers at a focal point?
a) B2C
b) C2C
c) C2B
d) B2B

Ans: b)

Q. 4. On which side does the notification area appear in the taskbar?
a) left
b) right
c) Center
d) none of these

Ans: b)

Q. 5. How can I get the check amount?
a) By depositing in an account
b) from the cash counter
c) by ATM
d) both a and b

Ans: d)

Q. 6. What is the minimum zoom size of Libre Office Impress?
a) 10%
b) 5%
c) 20%
d) 15%

Ans: b)

Q. 7. What is not required when transfer through NEFT?
a) IFSC
b) Beneficiary Name
c) Account Number
d) ATM Number

Ans: d)

Q 8. What is the example of WhatsApp?
a) Social media
b) Instant Messaging
c) Mail service
d) None

Ans: b)

Q. 9. What are the shortcut keys of Print in LibreOffice?
a) Shift + P
b) Alt + P
c) Ctrl + P
d) Ctrl + Shift + P

Ans: c)

Q.10. What is the heading shortcut key in LibreOffice Writer?
a) Ctrl + 1
b) Ctrl + 2
c) Ctrl + 3
d) All

Ans: d)

Q. 11. The shortcut key to access A1 Cell is?
a) Ctrl + Home
b) Shift + Home
c) Home
d) Ctrl + Pageup

Ans: a)

Q. 12. WMP stands for ……..?
a) Window Media Player
b) Window Manage Program
c) Window Miniplex Player
d) None of the above

Ans: a)

Q. 13. What will be the value of ‘= floor (1200,11)’?
a) 1199
b) 1210
c) 1200
d) 1100

Ans: a)

Q. 14. Currently you are on a G7 cell in a Libreoffice Calc spreadsheet, which of the following will you be in after pressing the Home key of the keyboard?
a) A1
b) A7
c) F7
d) G1

Ans: a)

Q. 15. What will be the full form of LCD?
a) Liquid Crystal Display
b) Liquid Copper Display
d) Light Crystal Display
c) Layout Core Display

Ans: a)

Q. 16. When was the Umang App launched?
a) 2016
b) 2015
d) 2014
c) 2017

Ans: c)

Q. 17. What is the meaning of s in https: //?
a) Secure
b) Security
c) System
d) None of these

Ans: a)

Q. 18. MAC Address is an address of …………..
a) Logical
b) Physical
c) Individual
d) None

Ans: b)

Q. 19. Which shortcut key is used to move to the front seat in LibreOffice Calc?
a) Ctrl + A
b) Ctrl + S
c) Ctrl + Tab
d) Ctrl + T

Ans: c)

Q. 20. By what name is the error in a computer program known?
a) Bug
b) Debug
c) Mistake
d) none of it

Ans: a)

Q. 21. This company is associated with Paytm e-Wallet app?
a) Snapdeal
b) One97 Communication
c) TCS
d) Citrus Pay

Ans: b)

Q. 22. In Libreoffice is the shortcut key of the ruler bar?
a) CTRL + SHIFT + W
b) CTRL + SHIFT + R
c) CTRL + SHIFT + P
d) CTRL + R

Ans: b)

Q. 23. What command is used in Linux to remove the directory?
a) RMD
b) ROM
c) RM DIR
d) None

Ans: c)

Q.24. What is the shortcut key for Find and Replace?
a) Ctrl + T
b) Ctrl + H
c) Both
d) None

Ans: b)

Q. 25. Which shortcut key is used to increase the width of columns in LibreOffice Calc?
a) Alt + Left Arrow
b) Alt + Right Arrow
c) Both
d) None

Ans: b)

Q. 26. IFSC code contains …………?
a) 21 Digits, 4 Alphabets
b) 17 Digits, 8 Alphabets
c) 7 Digits, 4 Alphabets (11)
d) 12 Digits, 3 Alphabets

Ans: c)

Q. 27. What is the full name of SIM?
a) Subscriber identification mobile
b) Subscriber identification module
c) Subscriber identification modem
d) Sub identification module

Ans: b)

Q. 28. Which of the following is used as a personal assistant in windows10?
a) Cortana
b) Google
c) Alexa
d) Siri

Ans: a)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top