PART-9) Ccc Mock Test In English 2022

A lot of students are looking for ‘Ccc Mock Test In English 2022′, but you have got the practice test of CCC easily. Let’s finish the Ccc Mock Test In English 2022 now.

Hello Dear!

hello-dear-Testji
  • You will also be given a chance to solve 100 questions in the Ccc Mock Test In English 2022 9′ organized by us.
  • You will be given 1.30 hours as usual to do Ccc Practice Test In English, you can also skip any question.
Ccc Mock Test In English 2022 9

Before starting the test, make sure that you have enough time to do this test or not, because you will not be able to finish the incomplete Ccc Mock Test In English 2022.

Q. 1. What is the shortcut key of the formula bar in LibreOffice Writer?
a) F2
b) Ctrl + F2
c) Shift + F2
d) Alt + F2

Ans: a)

Q. 2. What is * 99 #?
a) OTP
b) USSD
c) QR
d) None

Ans: b)

Q. 3. Which of the following do not provide mail services?
a) Yahoo
b) G-mail
c) Facebook
d) None

Ans: c)

Q. 4. Who counts the numbers in a computer?
a) ALU
b) CU
c) Monitor
d) UPS

Ans: a)

Q. 5. If the cell address changes after copying the formula, then the address is known as ……….
a) Absolute address
b) Relative Address
c) Mixed Address
d) Dynamic address

Ans: b)

Q. 6. What type of breaks can be given in a document with the break command?
a) page break
b) section break
c) column break
d. All of the above

Ans: d)

Q. 7. Is not related to Internet of Things (IOT)?
a) Process
b) connectivity
c) Security
d) People

Ans: c)

Q. 8. This shortcut key is used to add new slides in LibreOffice Impress?
a) Ctrl + M
b) Ctrl + N
c) Ctrl + T
d) Ctrl + S

Ans: a)

Q. 9. It is used to determine the timing on a slide in a presentation?
a) rehearsal
b) slide timer
c) Slide Timing Tool
d) slide tool

Ans: a)

Q. 10. Who do we pay to use the Internet?
a) Government
b) Microsoft
c) Internet Service Provider (ISP)
d) Google

Ans: c)

Q. 11. With whom is MNREGA related?
a) Tourism
b) business
c) employment
d) none of these

Ans: c)

Q. 12. What is the full form of IFSC?
a) Indian Financial Speed ​​Code
b) Indian Financial System Code
c) Indian Final System Code
d) None

Ans: b)

Q. 13. If the payment being made from UPI fails, then in what time the money is returned?
a) a Hours
b) 2 Working Day
c) 24 Hours
d) 72 Hours
Ans: a)

Q.14. Where is a microprocessor used?
a) in mobile
b) in computer or laptop
c) in tablet
d. All of the above

Ans: d)

Q.15. What is the example of WhatsApp?
a) Instant Pay
b) instant messaging
c) instant message
d) none of it

Ans: b)

Q. 16. E-Pragati app is related to which state?
a) Karnataka
b) Andhra Pradesh
c) Himachal
d) State Delhi

Ans: b)

Q. 17. What is the full form of ICT?
a) Information and computer technology
b) Information and communications teacher
c) Information and come technology
d) Information and communications technology

Ans: d)

Q. 18. What is the shortcut key for Paste Special?
a) Ctrl + Shift + N
b) Ctrl + Shift + V
c) Ctrl + Alt + V
d) Alt + Ctrl + Shift + V

Ans: b)

Q. 19. What file extension is there for a template in LibreOffice Writer?
a) .odt
b) .odp
c) .ott
d) .doc

Ans: a)

Q. 20. When you delete a file or folder, where is it temporarily stored?
a) in the recycling bin
b) on my computer
c) in delete folder
d) In the delete file folder

Ans: a)

Q. 21. Is the correct formula for extracting average in Microsoft Excel?
a) = Average ()
b) = Averg ()
c) = Averagee ()
d) None

Ans: a)

Q. 22. Which of the following memory is inside the CPU?
a) cache memory
b) register memory
c) none of these
d) Floppy disk

Ans: b)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top