PART-11) Ccc Mock Test Paper In English

Have you finished ‘Ccc Mock Test Paper In English‘? If you haven’t, then what are you waiting for? Come and try the new CCC test with Testji.com.

Hello Dear!

hello-dear-Testji
  • You will also be given a chance to solve 100 questions in the Ccc Mock Test Paper In English 11′ organized by us.
  • You will be given 1.30 hours as usual to do Ccc Practice Test In English, you can also skip any question.
Ccc Mock Test Paper In English 11
Ccc Mock Test Paper In English 11

Before starting the test, make sure that you have enough time to do this test or not, because you will not be able to finish the incomplete Ccc Mock Test Paper In English.

Q. 1. Will it have to be used to insert columns in LibreOffice call?
a) format
b) seat
c) Style
d) Insert

Ans: b)

Q. 2. How much storage capacity does 3.5 Floppy Disk have?
a) 1.44 kilobytes
b) 1.44 mega bytes
c) 1.44 gigabytes
d) 1.40 mega bytes

Ans: b)

Q. 3. Outlook Express is an example of which of the following?
a) Email client
b) address book
c) Scheduler
d. All of the above

Ans: a)

Q. 4. How many banks in India have joined international telecom network SWIFT?
a) 19
b) 46
c) 228
d) 249

Ans: b)

Q. 5. Which of the following social networking sites reflects the memory of past days?
a) my space
b) Twitter
c) Facebook
d) Bing

Ans: c)

Q. 6. What is the shortcut key to start slide show in LibreOffice Impress?
a) Shift + F5
b) F5
c) Ctrl + F5
d) Alt + F5

Ans: b)

Q. 7. Who is the father of email?
a) Ray Tomlinson
b) Bill Gates
c) Alan Turing
d) None

Ans: a)

Q. 8. Where is the start menu?
a) on the title bar
b) on the taskbar
c) on desktop
d) none of these

Ans: b)

Q. 9. AVG is related to which of the following?
a) average
b) antivirus
c) printer
d) Blockchain

Ans: b)

Q. 10. Aadhaar card was issued by which of the following?
a) By Bank
b) By Income Tax Department
c) By UIDAI
d) By Municipal Corporation

Ans: c)

Q. 11. What is Bluetooth?
a) LAN
b) PAN
c) VPN
d) WAN

Ans: b)

Q. 12. What does ‘Operating System’ do?
a) provides internet
b) It makes us easier to work on computer.
c) It protects against viruses
d) Protects the system

Ans: b)

Q. 13. What is HOTBOT?
a) Search engine
b) Web browser
c) Social networking
d) None

Ans: a)

Q. 14. What is the minimum age that must be mandatory to run Instagram?
a) 14 years
b) 15 years
c) 18 years
d) 13 years

Ans: d)

Q. 15. Who is the founder of Facebook?
a) David wehner
b) Jan koum
c) Mark zuckerberg
d) None

Ans: c)

Q. 16. What type of internet usage is there in cities?
a) MAN
b) Internet
c) LAN
d) PAN

Ans: a)

Q. 17. What is the alignment of the number in Libre Office Calc?
a) Right
b) Left
c) Center
d) All

Ans: a)

Q. 18. In which topology is the cable most used?
a) Star topology
b) Bus topology
c) mesh topology
d) Tree topology

Ans: c)

Q. 19. When did the transaction through internet in India started?
a) 1995
b) 1996
c) 1997
d) 1998

Ans: b)

Q. 20. Working continuously without any fatigue or error reflects the ………… feature of a computer?
a) Speed
b) Diligence
c) No iq
d) Versatility

Ans: b)

Q. 21. Which mouse button is primary?
a) Left
b) Rght
c) Both
d) None

Ans: a)

Q. 22. Who is called the father of computer?
a) Charles babbage
b) Mark zukerberg
c) Tim berners lee
d) None

Ans: a)

Q. 23. Which of the following browsers is the latest developed?
a) Chrom
b) Mozilla firefox
c) Explorer
d) Edge

Ans: d)

Q.24. What is the shortcut key to print in LibreOffice?
a) Ctrl + P
b) Shift + P
c) Alt + P
d) None

Ans: a)

Q. 25. What is the maximum IP address?
a) 128 bits
b) 32 bits
c) 255 bits
d) 12 bits

Ans: a)

Q. 26. Is Big Data basically connected?
a) Volume
b) Volecity
c) Variety
d. All of the above

Ans: d)

Q. 27. What is the graphics software in LibreOffice?
a) Calc
b) Impress
c) Writer
d) Draw

Ans: d)

Q. 28. Where is the option of slide transition present?
a) Slide
b) View
c) A and B
d) Insert

Ans: c)

Q. 29. Which is the first bank to start a credit card?
a) City Bank
b) Central Bank of India
c) Uco Bank
d) ICICI Bank

Ans: b)

Q. 30. Which is used for Data Backup?
a) Hard Disk
b) Cloud Computer
c) Server
d) All of the above

Ans: d)

Q. 31. How many hours is the IMPS facility available?
a) 6 hours
b) 24 hours
c) 18 hours
d) 8 hours

Ans: b)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top