PART-17) Ccc Online Mock Test In English

Have you finished ‘Ccc Online Mock Test In English‘? If you haven’t, then what are you waiting for? Come and try the new CCC test with Testji.com.

Hello Dear!

hello-dear-Testji
  • You will also be given a chance to solve 100 questions in the ‘Ccc Online Mock Test In English 17’ organized by us.
  • You will be given 1.30 hours as usual to do Ccc Practice Test In English, you can also skip any question.
Ccc Online Mock Test In English 17

Before starting the test, make sure that you have enough time to do this test or not, because you will not be able to finish the incomplete Ccc Online Mock Test In English.

Q. 1. What is the shortcut key to perform a slide show?
a) F3
b) F4
c) Shift + F4
d) F5

Ans: d)

Q. 2. Which of the following is not an example of instant messaging?
a) Sarathi App
b) WhatsApp
c) Telegram
d) Instagram

Ans: a)

Q. 3. What is the maximum size of font in LibreOffice Impress?
a) 20
b) 400
c) 100
d) 96

Ans: d)

Q. 4. Which of the following Save option is in Microsoft Word?
a) Save
b) Save as
c) Save all
d) a and b

Ans: d)

Q. 5. What is the full form of WLAN?
a) Wireless local area network
b) Wireless local area net
c) Wire local area network
d) Wireless local area new

Ans: a)

Q. 6. What will be done to move the Karsar in the document from one page to another page, that is, which key to press?
a) Page up
b) Page down
c) Both
d) None

Ans: c)

Q. 7. Which is the function used in the ‘= SUM (A1: A2)’ formula?
a) logical
b) text
c) numerical
d) Mathematical

Ans: d)

Q. 8. What will be the value of ‘= Quotient (5,2)’?
a) 2
b) 2.5
c) 3
d) 3.5

Ans: a)

Q. 9. What is the matching of business organizations for a particular service?
a) B2B
b) C2C
c) B2C
d) C2B

Ans: a)

Q. 10. How many levels are there in TCP / IP?
a) 4
b) 5
c) 6
d) 7

Ans: a)
TCP / IP-Transmission Control Protocol / Internet Protocol

Q. 11. Which of the following is used for real time text transmission over the Internet?
a) WAN
b) IM
c) Send
d) None

Ans: b)

Q.12. PARAM is a ………..?
a) personal computer
b) Supercomputers
c) PDA
d. All of the above

Ans: b)

Q. 13. What is the shortcut key for unformatted text?
a) Ctrl + Shift + V
b) Ctrl + Shift + Alt + V
c) Ctrl + Alt + Shift + V
d) None

Ans: c)

Q.14. BCR is input device?
a) True
b) False

Ans: a)
BCR- Business Card Reader

Q. 15. Where is the deleted file stored in the computer?
a) my bin
b) Recycle Bin
c) My Computer
d) None

Ans: b)

Q.16. What is the shortcut key to close LibreOffice?
a) Ctrl + W
b) Ctrl + Q
c) Ctrl + T
d) None

Ans: b)

Q. 17. What is the code number used to view the IMEI Code?
a) * # 06 #
b) # * 06 #
c) ## 06 *
d) None

Ans: a)
IMEI- International Mobile Equipment Identity

Q. 18. How many worksheets are there in LibreOffice Calc?
a) 32000
b) 48000
c) 60000
d) no limit

Ans: a)

Q. 19. How many layers are there in Linux?
a) three
b) four
c) five
d) six

Ans: a)

Q. 20. What will be the value of ‘= POWER (5,2)’?
a) 25
b) 125
c) 4
d) 2

Ans: a)

Q. 21. What is the full name of TFT?
a) The Film Transistor
b) Thin File Transistor
c) Transistor Film Thin
d) Thin Film Transistor

Ans: d)

Q. 22. Which of the following methods is the least secure method of authentication?
a) Key Card
b) password
c) retinal pattern
d) fingerprint

Ans: b)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top