PART-20) CCC Online Pracice English Test

Today we will do ‘CCC Online Pracice English Test‘ and check ourselves whether we are ready for CCC exam or not. So you do this test well.

Hello Dear!

hello-dear-Testji
  • You will also be given a chance to solve 100 questions in the ‘CCC Online Pracice English Test 20’ organized by us.
  • You will be given 1.30 hours as usual to do Ccc Practice Test In English, you can also skip any question.
CCC Online Pracice English Test 20
CCC Online Pracice English Test 20

Before starting the test, make sure that you have enough time to do this test or not, because you will not be able to finish the incomplete CCC Online Pracice English Test.

Q. 1. What is Yendex?
a) Web browser
b) search engine
c) Social networking site
d) Email

Ans: a)

Q. 2. Who has been entrusted with the work of railway reservation by the Indian Railways?
a) IRCTC
b) BHEL
c) CONIC
d) None

Ans: a)

Q. 3. What is NEGP full name?
a) National e governance plan
b) National Governance plan
c) Nation governance payment
d) None

Ans: a)

Q. 4. If someone provides a service through the Internet, they are called?
a) denial-of-service
b) Cloud Computing
c) Access Code
d) none

Ans: b)

Q. 5. In the terminology of cyber law, D.O.S. (DOS) stands for?
a) Denial-of-service
b) disk operating system
c) Distant Operator Service
d) None of the above

Ans: a)

Q. 6. How many runlevel in linux?
a) 5
b) 6
c) 7
d) 8

Ans: c)

Q. 7. Which of the following is like a blog?
a) software
b) website
c) machine
d) None of these

Ans: b)

Q. 8. Parent of email?
a) Shiva ayyadurai
b) Paul buchhiet
c) Both
d) None

Ans: a)

Q. 9. Which of the following units hold data permanently?
a) input unit
b) Secondary storage
c) Output Unit
d) Primary memory unit

Ans: b)

Q. 10. What is CPU memory?
a) cache memory
b) register
c) Ram
b) Rom

Ans: a)

Q. 11. Which View is used to add speaker comments to Power Point?
a) Slide Show
b) Slide shorter
c) Normal View
d) Notes pages view

Ans: d)

Q. 12. What is Artificial Intelligence?
a) Put your thinking in the computer.
b) Making the machine intelligent
c) Programming done wisely
d) None.

Ans: b)

Q. 13. Which segment does Amazon belong to?
a) b2b
b) c2b
c) b2c
d) b2g

Ans: c)

Q. 14. When did the E-Government scheme begin?
a) 2006
b) 2007
c) 2010
d) 2009

Ans: a)

Q. 15. When Umang app was launched?
a) 23 nov 2016
b) 30 dec 2016
c) 23 nov 2017
d) None

Ans: c)

Q. 16. Which product has been launched by Paytm, the payment payment application through electronic platform?
a) Silver
b) Platinum
c) Gold
d) Bronze

Ans: c)

Q. 17. When was Facebook launched?
a) 2002
b) 2004
c) 2005
d) 2006

Ans: b)

Q. 18. China’s popular search engine?
a) Google
b) Baidu
c) Yandex
d) Duck duck go

Ans: b)

Q. 19. O.C.R. What is the full form of?
a) Optical character reader
b) Optical character recognition
c) Original character recognition
d) None

Ans: b)

Q. 20. What is not available when removing a cell in Libreoffice Calc?
a) Shift cell left
b) Shift cell up
c) Shift cell down
d) None

Ans: c)

Q. 21. Which output device of computer is used for training presentations?
a) Monitor
b) inkjet printer
c) Floppy disk
d) Operating system

Ans: a)

Q. 22. What is the value of A1 plus A2 in Libreoffice Calc?
a) 5
b) 1
c) 0
d) ###

Ans: b)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top