PART-1) Ccc Online Practice Test In English

Right now we are going to read ‘Ccc Online Practice Test In English‘, which is based on the new syllabus of CCC, you should do this test well so that you get good grades in CCC exam.

Hello Dear!

hello-dear-Testji
  • You will also be given a chance to solve 100 questions in the ‘Ccc Practice Test In English-1’ organized by us.
  • You will be given 1.30 hours as usual to do Ccc Practice Test In English, you can also skip any question.
Ccc Online Practice Test In English
Ccc Online Practice Test In English-1

Before starting the test, make sure that you have enough time to do this test or not, because you will not be able to finish the incomplete CCC Online Practice Test English.

Q. 1. What is the full form of CAAS?
a) Communications as a service
b) Commission as a service
c) Customer as a service
b) Consumer as a service

Ans: a)

Q. 2. What does SUMIF Function do?
a) Adds up cell values based on a condition
b) Adds all numbers in a range of cells
c) Returns a subtotal in a list or database
b) All of above

Ans: a)

Q. 3. What is the difference in mail using BCC?
a) there is no difference
b) Can send the same mail to many people simultaneously and no one will know
c) Message Shweta is copied
d) None of these

Ans: b)

Q. 4. What is the meaning of M-Banking?
a) Managing Banking
b) Manage banking
c) Mobile Banking
d) Net banking

Ans: c)

Q. 5. How many types of reaction buttons are there in Facebook?
a) 7
b) 10
c) 6
d) 5

Ans: a)

Q. 6. Which statement is wrong for Digital Locker?
a) Digitaal document
b) is it not secure
c) Digital file
d) Legal document like original

Ans: b)

Q. 7. What is Tag used for?
a) break paragraph
b) brake line
c) board text
d) None of these

Ans: c)

Q. 8. Who is the creator of Telegram?
a) Jan koum & Brian Acton
b) Nikolai and Pavel Durov
c) Jack Dorsey
d) Mark Zukherberg

Ans: b)

Q. 9. What is the full form of ORS?
a) Online registration system for odp
b) Online registration system for fill admission form
c) Online registration system for ill FIR
d) Online registration system for hospitals

Ans: d)

Q.10. Identify the correct formula from the following?
a) = 5 (2 * (6/2)
b) = 5 (2 * 6/2))
c) 5 (2 * (6/2)
d) = 5 (2 * [6/2]

Ans: b)

Q. 11. What is the full name of CMS?
a) Content management system
b) Comment management system
c) Common management system
d) None

Ans: a)

Q.12 when you write email in big letter, it means?
a) This important message h
b) Official message h
c) you are crying
d) None of these

Ans: c)

Q. 13. PAN is a full form to be used in a computer?
a) Personal Area Network
b) Private area network
c) Prime Area network
d) private airplane network

Ans: a)

Q. 14. In which year Digilocker was launched?
a) 2015
b) 2016
c) 2018
d) 2019

Ans: a)

Q.15. Can I save in Digilocker?
a) 30mb
b) 25mb
c) 10mb
d) 12mb

Ans: c)

Q. 16. Non-numeric Libreoffice Calc occurs in which aliment?
a) Right
b) Left
c) Center
d) Justified

Ans: b)

Q. 17. Where is the option of Edit in Libreoffice?
a) Status Bar
b) Title Bar
c) Standard Bar
d) None of the above

Ans: c)

Q. 18. What is the meaning of Rmdir command?
a) File ko del krna
b) Directory ko del krna
c) Both
d) None

Ans: b)

Q. 19. With whom is Manrega related?
a) business
b) Tourism
c) employment
d) Nota

Ans: c)

Q. 20. Which of the following can be freely accessed and modified?
a) packet software
b) license software
c) OSS
d) None

Ans: c)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top