PART-7) Ccc Practice Set In English

Are you also looking for ‘Ccc Practice Set In English’? Now you don’t need to go anywhere because on Testji.com you will get all CCC online practice tests that too absolutely free.

Hello Dear!

hello-dear-Testji
  • You will also be given a chance to solve 100 questions in the ‘Ccc Practice Set In English 7’ organized by us.
  • You will be given 1.30 hours as usual to do Ccc Practice Test In English, you can also skip any question.
Ccc Practice Set In English 7
Ccc Practice Set In English 7

Before starting the test, make sure that you have enough time to do this test or not, because you will not be able to finish the incomplete Ccc Practice Set In English.

Q. 1. Which of the following is known as the process that ends before exiting the original process?
a) Child
b) Exit
c) Orphan
d) Zombie

Ans: a)

Q. 2. Where does the page number appear in the status bar?
a) left side
b) right side
c) in the middle
d) none of these

Ans: a)

Q. 3. What will be the value of = 256 / min (5,0,8)?
a) # div / 0!
b) 0
c) 8
d) 5

Ans: a)

Q. 4. IIN (Institution Identification Number) is a ………. digit number?
a) 4
b) 5
c) 6
d) 7

Ans: c)

Q. 5. Which app has been released by SBI for online payment?
a) Yono
b) SBI online
c) SBI Pay
d) None

Ans: a)

Q. 6. In which menu is the LibreOffice Digital Signature option available?
a) Windows
b) view
c) file
d) Tools

Ans: d)

Q. 7. Which shortcut key is used for the current date?
a) Ctrl +:
b) Ctrl +;
c) Ctrl + *
d) Ctrl + &

Ans: b)

Q. 8. The word Robot is derived from which word?
a) Rabota
b) Rebota
c) Ribota
d) Robota

Ans: d)

Q. 9. Which strip is present below the title bar in LibreOffice Writer?
a) Tool Bar
b) Status Bar
c) Menu Bar
d) Task Bar

Ans: c)

Q. 10. What is meant by virus?
a) man-made
b) machine made
c) natural
d) none

Ans: a)

Q. 11. What is the full form of CMS?
a) Content management service
b) Content management system
c) Context management system
d) Content management system website

Ans: b)

Q.12. Which of the following shortcut keys will be used to reduce the width of a column?
a) Alt + Left Arrow
b) Alt + Insert + Left Arrow
c) Alt + Right Arrow
d) Alt + Insert + Right Arrow

Ans: a)

Q. 13. Which one of the following hacking gets a government job?
a) Ethical hacking
b) Malware injecting devices
c) Missing security patches
d) Attacking

Ans: a)

Q.14. Which of the following encryption algorithm replaces ‘plaintext’?
a) Cipher text
b) plain text
c) Empty text
d) Simple text

Ans: a)

Q. 15. What is the full form of MIME?
a) Multimedia internet mail extension
b) Multipurpose internet message extension
c) Multipurpose internet mail extension
d) None of these

Ans: c)

Q.16. How can I get a lost mobile phone?
a) via IMEI
b) through mobile number
c) through bill
d) none of the above

Ans: a)

Q. 17. How many digits are there in IIN?
a) 4
b) 5
c) 6
d) 7

Ans: c)

Q. 18. Where is the cable called Ethernet used?
a) In the local area network
b) In the metropolitan area network
c) In wide area network
d) none of these

Ans: a)

Q. 19. What is the specialty of Google Chrome to web page ……..?
a) can save in .com
b) can save to .exe
c) can save in PDF
d) none of these

Ans: d)

Q. 20. How many photos can be uploaded to Facebook simultaneously?
a) 30
b) 20
c) 34
d) 22

Ans: a)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top